Dorința de ceva nou, inedit, m-a determinat să concep acest pachet de cărți de joc unic și plin de surprize plăcute. Te poți juca, poți citi poezii, poți calcula, provoca prin întrebări sau acțiuni pe ceilalți jucători cel puțin la fel de curioși ca tine.

Imaginația nu se oprește. Mă ajută în continuare să vin cu noutăți. Și este doar începutul! Mă văd acum în tren, ore multe până la destinație..., așa că, iau un pix și încep să caut comorile. Și, dacă am noroc, poate invit un călător la un tabinet pe față sau macao. Că tot spuneam de comori..., oare vom analiza lucrările lui Jules Verne?!

Timpul trece foarte repede când faci ceea ce îți place! Mai este puțin până vom intra în noul an. Pentru asta am pregătit un pachet care conține calendarul pe 2021. Un an întreg care abia așteaptă să fie scris de fiecare dintre noi.

Cui nu-i plac sărbătorile de iarnă, Crăciunul, atmosfera aceea magică? Pentru că mie îmi place atât de mult, m-am gândit că ar fi nemaipomenit să retrăiesc copilăria ajutându-mă de imagini superbe de iarnă. Și cum altfel, dacă nu prin joc și voie bună?

Dacă unesc acești patru Ași, voi afla despre ce țară este vorba?! Iar acești jokeri colorați, oare ce ascund?? Cu aceste cărți avem ocazia să vizităm, cel puțin imaginar, multe locuri minunate din aproape toate colțurile lumii și vom putea învăța cu ce steag se mândrește fiecare țară.

© 2020 Blogul ”Spirit Creativ”. Toate drepturile rezervate.
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți