Câteva sugestii

 

Comedie

17.11.2020

De regulă nu-mi place să mă uit de două ori la același film dar am reușit performanța de a viziona de vreo patru ori ”The Money Pit” și de fiecare dată am râs cu aceeași intensitate ca la început. E un film vechi, cu actori grozavi. Îi ador prea mult pe aceștia, Shelley Long și Tom Hanks, încât să cred că s-ar potrivi alții in locul lor. ...

După ploaie

13.10.2020

Se arată soarele deși se apropie seara. A plouat frumos și am primit o doză minunată de energie. Ador sunetul ploii și al vântului!

Hoinărind pe Youtube, am dat peste un grup de video-uri care m-a făcut să retrăiesc momentele frumoase din vacanțele petrecute la bunici. M-am întors cumva la rădăcini, la ceea ce face sufletul să tresară.

Mangalia și împrejurimi. Liber, sălbatic, cald și extrem de primitor, țărmul Mării noastre Negre, la început de sezon. Se pare că am inventat clipurile scurte inainte de apariția Tik-Tok-ului, despre care, oricum am aflat cam târziu. Se strâng anii și peste umerii mei.

Am o agenda. Probabil mulți au. Acum voi lua o informație notată în ea. Dacă nu știați de existența lui, acum aveți ocazia să îl cunoașteți. Este vorba despre Rick Steve's Europe. Se plimbă prin lume și nu păstrează doar pentru el.

© 2020 Blogul ”Spirit Creativ”. Toate drepturile rezervate.
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți