A fost minunat! Aș putea-o numi o ”lună de miere”, fix după 7 ani de la căsătorie. Am început cu marea și am încheiat cu plimbări nocturne rocoritoare! Am oprit vâltoarea și am învățat să mă relaxez, să respir prezentul cu toți porii!

Cu siguranță am avut cu toții momente când ne-am dorit să devenim avocați pentru a face dreptate în lume. Filmele ne-au dat un imbold în această direcție! Pentru cei care învață mai ușor prin ascultare, m-am gândit că ar fi utile înregistrările cu tematica din legile găsite într-un concurs de ocupare a funcției de ”grefier-arhivar”:

Copaci înfloriți, iarbă proaspătă, lalele, triluri de păsări, nori pufoși și albi, salată, roșii, castraveți, ceapă verde, mult soare, copii veseli și jucăuși. O adevărată bucurie să privești în jur! Peisajul se schimbă de la o zi la alta, spre încântarea noastră!

Actori

08.02.2021

În adolescență urmăream telenovele spaniole și câteva seriale coreene. După căsătorie, mai mult filme artistice americane, comedii și rareori câte o telenovelă (care ne plăcea amândurora), de data, asta portugheză și italiană. Când au apărut filmele turcești, nu-mi plăcea nici limba, nici stilul, insă, am descoperit tot împreună un film turcesc...

Coincidență sau nu, am ales să aduc vorba despre statistică fix în anul 2021 când se anunță recensământul populației. Îmi place statistica în general. Ca și organizarea, ordinea, de altfel. Deși mi s-a părut grea matematica de-a lungul timpului, mă fascinează calculele când se bazează pe realitate. După ce filosofezi, citești, ții pasul cu știrile,...

Un vis care poate deveni realitate atunci când îți propui să treci la fapte! Deocamdată am început să fac cercetări și planuri pentru a-mi face o idee cam cât de realizabil poate fi. E înfricoșător gândul că te vei îndatora pe 30 de ani la bancă și te mai așteaptă alte cheltuieli legate de: întreținere, impozit pe locuință, facturi...

Ningeeeee! De ieri ne-a tot dat semne că se apropie și azi dimineață am avut o surpriză plăcută. Totul alb ca în povești! Și continuă să cadă fulgi poznași din cer. Acesta era peisajul pe la ora 6-7 a.m..

A trecut 2020

04.01.2021

A fost un an atipic și a avut o frumusețe aparte. Aș putea spune că a fost un an chiar bun. Acum, alte 12 luni ne așteaptă să le trăim din plin.

Moda

17.12.2020

Culoare, textură, parfum, călduros, strălucitor, sexy, frumos! Ce ne-am face fără oamenii care își doresc noutate, evoluție?! Frumos a fost și în 1900, dar acum există multă libertate pentru a crea. Avem la dispoziție o lume întreagă să o descoperim prin toate simțurile. E minunat să faci shopping într-un magazin fizic și avem la îndemână o mulțime...

E minunat så-ți creezi singur articole vestimentare. A fost o joacå la început, dar deja am planuri mårețe cu firele astea magice și colorate.

© 2020 Blogul ”Spirit Creativ”. Toate drepturile rezervate.
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți