Ilie Elena Amalia

Am venit pe lume prin 1986. Ceva mai târziu am înțeles de ce nu prea îmi plăcea frigul, însă timpul a trecut în favoarea anotimpurilor și îmi place că încă mă pot bucura de toate patru.

Aș putea să mai spun multe despre mine, dar mai bine vă arăt.

Mi-am găsit asemănarea într-un personaj de desene animate: Clopoțica - Tinker Bell. Am fost mereu atrasă să descopăr cum sunt confecționate anumite produse, cum funcționează, cum aș putea face și eu ceva asemănător, dându-le o notă personală. De curând m-am gândit că ar fi nemaipomenit să printez o carte care să conțină titluri de bloguri cu răspunsurile autorilor la întrebarea ”Ce poți să-mi spui despre tine?” Astfel am dat peste oameni minunați care au avut curajul, plăcerea, să ne împărtășească trăirile lor.
Aș fi vrut så fiu balerină sau dansatoare, actrițå într-o comedie, film polițist sau de Cråciun, designer vestimentar, så cânt la pian/orgå/chitarå, så pilotez avionul, så fiu pilot de curse, farmacistă sau consilier într-un plafar, så schiez, så zbor cu balonul, så scriu o carte cu o poveste transformată în animație, fotograf.
Aș vrea så fac un sat turistic, case pline de creativitate, un parc de aventurå cu cåutare de comori, cu fermå, copaci de tot felul...

© 2020 Blogul ”Spirit Creativ”. Toate drepturile rezervate.
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți